Anotace: ...
skutočnému svetu sa postavila
celým telom..
s úsmevom na tvári ukázala
že všetkému rozumie..
lahla si na dve studené tyče
a s úsmevom čakala
na posledné zatrúbenie..
mrazivé
25.05.2012 16:48:48 | radexk
zatroubení může být dobré i k tomu se zvednout a s úsměvem uhnout...
17.05.2012 10:09:42 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?