stá
Anotace: .život je plný kutálení
Provoněná slza touhou
Zasychá skvrna rudá
Nikdo se neptá
..Tak jako poprvé
Rej dětí v řádcích přeschlých
Pár stébel pošlapaných
Oplakaný šperk se leskne v hlíně
..Tak jako poprvé
Potkáváš svojí radost
Ztracenou v řece času
Pohledy bez ohlasu
..Tepny bez krve
Pro kolik životů zní pláč
Ohraný tichý usedavý
Na stole svíčka uhasíná
..Prosím v naději vytrvej
Neptej se ,ber co život dává
Ač nohy podkopává
Ač do očí ti vmetl strach
..Dříve než…usedne prach
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Cecilka, VE
Komentáře (3)
Komentujících (3)