běžné hodnoty
ve spreji pod tlakem
s emočním průsakem
ve víru lesklosti
na sklo a na zlosti
z dosahu otevřených ohňů.
neváhám,záda ohnu
neptám se nevidím
nesoudím
prost nočních můr
neproudím
do cizích koryt
vyschlých řek
připnu si smaragd na oblek
obalím srdce skelnou vatou
vyhnu se ženám
ty mne matou
pošlapu víru v dobré mravy
přijmu své stáří
bez oslavy
ponořím ruce do horkého snění
odejdu v poutech
..v zapomění
Přečteno 509x
Tipy 8
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, Radhuza, enigman, Květka Š.
Komentáře (6)
Komentujících (2)