Second hand
Můj bůh je Ego
klaním se sobě
- těch bylo! lebkou
přisvědčí v hrobě
všechna ta ega
od lidstva zrodu..
ani zdaleka
jít proti proudu
nehodlám, víte?
Egáč můj vzor je
magistra vitae
eg je historie
high IQ výběr
solí nad zlato
zamává, vyper
sůl, aurum zato
zůstane k mání
Maruško neplač
zlatu se klaní
král.. máš na sekáč
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Květka Š.
Komentáře (0)