zahlíd jsem
zahlíd jsem nebe
...na malou chvíli
...pod sítkou na motýly
zahlíd jsem tebe
bezbranou
bezmocnou
svázanou
tak vzácně
..neprostupnou
pro lásku
..nedostupnou
zahlíd jsem
nebe v jeho moci
v barevném kouzle
světel noci
pod srdcem dřímá
známý pocit
že štěstí našel
kdo včas procit
zahlíd jsem nebe v odrazu
..v lesku
..v neklidné vodní hladině
sebral své slzy,slané perly
rozlité k nohám bohyně
pak jsem jí pohlédl
do smutných očí
a tiché prosbě význam dal
odcházím,ne však navždy
věř mi
a zmizel v stínu černých skal
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: sýc, enigman, VE
Komentáře (4)
Komentujících (2)