Velmi povedené, co se týče formy. A k obsahu: jsem moc ráda, že se ti ulevilo. Určitě to muselo být hrozně těžké, ale pro mě jsi hrdinka, že jsi udělala ten velký krok za štěstím a určitě ho najdeš!
24.05.2012 06:05:28 | Liss Durman
přestože nemám rád básně bez rýmů, tak tohle je jedna z výjimek, pouze první verš druhé sloky mi tam moc neladí..
21.05.2012 20:46:36 | VE
Je to člověk od člověka, na psancích se právě ten první verš líbil... Jsem ráda za komentář. Píšu jen z nitra, ne aby se něco psalo, proto tam musel první verš být :). Díky!
21.05.2012 21:36:31 | kryndy