Sprejer
Fasáda nová je smutná,
oživit ji, věc je nutná,
ženou co velké má vnady,
já rozhodně vím si rady.
Umění mé je lidové,
obrázky hned jsou hotové,
občas též heslo přiložím,
vládě to pěkně vyložím.
Sprejování se mi daří,
však policajt práci maří,
opravit fasády musím,
vybrat banku nyní zkusím.
Přečteno 411x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, snupicek, V.N.Losinský, enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Doradan
Komentáře (1)
Komentujících (1)