jen
jen ta chvilka před usnutím,
ta vzpomínka,co se vnutí...
jen tak líto přijde mi,
že nás opustily dětské sny
ta fantazie dech beroucí,
a srdce silně žhnoucí
jen ta volnost,odhodlání...
...najít lék,co růstu brání
jen mít vítr ve vlasech
nemít pojem o čase
a nepoznat odchody a loučení
a hlavně nekonečné čekání
na někoho,kdo už se nevrátí
a nepoznat,kdy se svět vzhůru obrátí
jen ta chvilka před usnutím
ta hořko-sladká vzpomínka,co se vnutí...
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: VE
Komentáře (0)