Mám černý šat
nádech kovový
bojíš se
………………………………….
Jen mravenčí drobek
chtěl bych si uždibnout
ze světla tvých očí
naději …
lásko
že ve stínu
co tma jej často přikrývá
nebudu sám
mám tvůj niterní terč
mé kousnutí vypálí
ti rány navždy
přímo do středu
………………………………..
černá skvrna
v barvách zemřela