Nevidím
Anotace: ...ani neslyším.
S tou mozaikou souznění
v mém mladém bloudění
krok přes krok
brkám o předsudky a ani v mém básnění
zoufalém a ovíněném
vytrvalém
neučiním žádný důležitý skok
jsem srabem
co v deštích brouzdá bahnem.
Nevidím ani neslyším
v kleci protepané zlatem.
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: poeta, Láďa, Dračičák, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)