Procházka
Anotace: Možná trochu zmatená, ale v mém věku to tak taky už může někdy být.
Stojím u domu,
snad si rychle vzpomenu,
kam to vlastně jdu.
Peníze a tašku mám,
kliče taky,
tak nač ty rozpaky.
Projdu se parkem,
posedím na náměstí,
co víc potřebuji ke štěstí...
Zmrzlinu si koupím,
pak k domovu odcházím
a kávičku si uvařím.
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)