Na ubrousku
Kouskem mozku
lásku tvořím na ubrousku...
Kouskem tužky
slovní nechám klubat růžky...
....
Otáčím se,
káva padá...
a z krásy je jen tureckej chaos.
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)