Lahvová poesie
Opilý, jak zákon káže
propil všechno, včetně gáže
neúprosné chutě jsou
než se buňky namlsnou.
Svět se jeví jako kafe
ostrá slova na mě rafe
a smutek jako kovadlina
spadla na mě, to je psina.
Chuť už zase přišla snít
chci se do němoty zpít
Na ničem už nezáleží
svět si svojí cestou běží
Osamocen v hrdlu láhve
život můj mi matně slábne
duše má je opitá
život z láhve uniká.
Komentáře (1)
Komentujících (1)