Generálka chaty
Anotace: Taková pracovní. Co se dá dělat, když je chata stařena.
Míchám beton, trámy měním,
chata bude v pořádku,
svoje konto nyní plením,
mám rád naši zahrádku.
Už se blížím do finále,
svoji práci prohlížím,
nedám ženo ti penále,
odměnu teď vyhlížím.
Žena ta mi pusu dala,
děti láhev koňačku,
vnoučata se tomu smála,
ještě natři houpačku.
Tak jim říkám moji milí,
tuhle práci zvládnete,
nač máte mít dlouhou chvíli,
sami si to natřete.
Přečteno 395x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, snupicek, enigman, carodejka, tato22, střelkyně1, Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (5)
Komentujících (5)