Sabotáž
Přítel-kamarád, možná i víc,
co zná rub i líc
a čokoládu
spánek s oknem dokořán
kam každou noc rád zazpívám
svou serenádu
Tvář, ač úsměv, plný šrámů
v koutcích skryto mnoho plánů
končících až...
Hranice hlasem ve tmě boří
životem svým nechtě tvoří
sabotáž...
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, casla, Jeněcovevzduchukrásného, Radhuza
Komentáře (0)