60's
Anotace: Zapáliš mi ešte, prosím?
Započúvaj sa do tej hlbokej inšpirácie
Ja viem, že ťa fascinuje
Potom si môžeme zatancovať a
niečo si šľahnúť
Zapálil by si mi, prosím ťa?Samozrejme
A ja si potom ľahnem a opriem sa o tvoje nohy
A budeme počúvať
Počúvať ticho, to také
Expressive
Veď ty ho poznáš, však?
Poznať všetky tvoje vzory? Prosím ťa
To by ma zabilo
Ale snáď časom, časom určite
Tvoje nohy sú tvrdé, ale dobre sa o nich opiera, vieš
Usmej sa trochu, takto
A potiahni si, ešte
Teraz to viem celkom presne
Ale načo, načo to škatuľkovať
Do slov
Aby to bolo prístupné?
Netreba, ja rozumiem
A ty tiež, možno
A ak nie, tak nevadí
Bozkávaj ma, teraz
Daj mi ten prvý, ten najlepší
Započúvaj sa a nechaj sa unášať
Jazykom a rukami a ramenami
Vždy som milovala dokonalých ľudí
Podľa predstáv, dokonalých
A teraz to viem celkom presne
Celkom presne
Aké myslíš, že to je?Je to fajn, je to pestré
Dopadám mäkko alebo letím navždy
Nastav tvár tomu vetru
Posuň sa ešte, nech na teba bude dobre fúkať
Ja sa budem na teba pozerať
Pôjdeme tam spolu?Áno, ale sami
Pretože sa k nám nikto iný nehodí
A ja sa opriem o tvoje nohy
Pozri, fúka na nás ten vietor
A my všetko vidíme
Dám ti poslednú, chceš?
Aj tú prvú, haha
Smial si sa
A cítil si, že všetko vieš
Všetko
A vieš že to nie je, ako to vyzerá
Už toľko nevysvetľuj
Dobre
A neboj sa
Dobre
Opriem sa o tvoje nohy
Zapáliš mi ešte, prosím?
Teraz to viem celkom presne, vieš
Taká tá voľnosť
Máš tak červené pery
Sú tie moje pre teba dosť dobré?
Sú fajn
Na tvojom pleci sa dobre spí
Poď ešte bližšie, nech sa môžem o teba oprieť
Komentáře (0)