plamen
jsem plamen
ve větru co hoří
co slabě mihotá
tmě se dvoří
několik stínů
zbloudilých lidských duší
v neposedném tanci
rukávem slzu neosuší
jsem plamen
malý kousek štěstí
hřejivá kapka tichý svod
maják co vyčnívá
co tě zvedá
z tříštivé pěny mořských vod
dotkni se,ohřej se
smutek chladí
a když tě nikdo nepohladí
vejdi v můj stín,čerpej žár
tisíce slz se ztrácí
zbyde pár
jedna je slza štestí,
tu si v dlani hřej
pro druhou ve svém srdci
lásku chtěj
Přečteno 695x
Tipy 17
Poslední tipující: ZILA78, enigman, Aťan, tooc, Annie the wolf, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., střelkyně1, Elyona, Tanecnice, ...
Komentáře (21)
Komentujících (7)