Dám si tmavý čaj
bez cukru, však s láskou
Hledám v něm něhu i jinotaj
úsměv ozdobím vráskou
Pokoj provoněl klidem
i duši mou jímá vlídné klima
Snad se s nouzí lehko minem
snad mi bude už jen prima
Horký je jak má láska k Tobě
lístky plují na hladině
Jsem šťastná v této smutné době
je mi tak milo, však líně
tohle se mi dnes u tebe líbí úplně nejvíc, tohle chválím skoro bez námitek (ty jsou tady minimální :o)
05.07.2012 10:14:25 | hanele m.