Za lásku
Plynou dny
jeden za druhým
mamince přibyla vráska
úsměv a milo se usadí
všude kde přebývá láska.
Neslyším nikde na světě
tak krásná a hřejivá slova
pro ně se k tobě vracívám
ráda znova a znova.
A nejen pro mne máti má
jsi majákem v bouři
i vnoučci rádi velice
do Tvé náruče se schoulí.
Dny plynou
jeden za druhým
maminka chůzi má vetchou
přijdu k ní vrásky pohladím
vřelý dík za vše jen řeknu.
nechápu, že se to nelíbí...je to čisté, citlivé, dle mne dobré, i když sám píši jiný styl
RM.
02.02.2013 19:05:37 | Robin Marnolli