Jako sen
Brouzdá bosá orosenou trávou
a hladí chrpy pohledem
jak rudý závoj vlní se máky
stébla trav lechtají na nohou
semínky posety až ke kolenům.
Vlaštovky v tom čistém ránu švitoří
a slibují krásný den
Vidím lán chřípí se až lepí
nasávám vůni dozrávající pšenice
mám sílu a lehkost mládí
běžím plná štěstí loukou ke kapličce
tvůj milý úsměv maminko vidím
konev s mlékem bochník chleba nůž
a tvoje rty které chléb žehnají.
Sedím snad dlouho
včelky své si bzučí
mně po tváři slzy stékají.
Mě se naopak velké písmo velice líbí a ta pro maminku je jedna z nejhezčích...o))
04.02.2013 21:29:09 | střelkyně1