V kapce
Každé ráno se probudím
někde v kapce vody.
Nasadím falešný úsměv
a léky do pohody.
Posledním nočním snem
pročistím si hlavu.
Nevím proč a nevím kam,
ale plavu
někam z kapky pryč.
Každý večer usínám
v kapce pod hladinou.
A vím že tyto stavy
jentak nepominou.
Už jsem si asi zvykl
na to co se v kapce stává.
Vím totiž že ráno
budu plavat
někam z kapky pryč.
Přesto jsem suverén.
Přesto jsem suverén...
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Mandi, Rootness, Tanecnice
Komentáře (0)