Pár slůvek posledních,co nám v srdci zůstanou
poselední záblesk tváře,co v očích se nám blíská.
Ne cítím dávno,nedávno.
jen strašlivě se stýská!!
20.08.2012 08:15:09 | Zlatičko
Jsou země, kde se při posledním "loučení" lidé smějí a vesele zpívají.
Jsou si jisti, že se nevidí naposled.ST.
03.07.2012 20:02:27 | Jeněcovevzduchukrásného
Krásná básnička, děkuji za ty okamžiky, za milou chvilku, kterou jsem u Tebe příjemně strávila.
09.06.2012 21:21:16 | carodejka
Ahoj čarodějko,děkuji za komentář a pozdrav posílám k Tobě na západ.Jedna hodně stará pocitovka,kterou jsem objevil.Aktuální je pořád.
13.06.2012 14:52:00 | Danger
zůstane na věky s tebou v tvém srdci...ač je báseňka smutná a o smrti,krásně jsi ji dal...o))
01.06.2012 12:31:38 | střelkyně1