Cela
Jsem v křeči
spoutaná strachem
zamčená v ciferníku hodin
každá vteřina mučí
tisickrát a pořád dokola
všechno se násobí a stokrát přičítá
řežou mě,
nůžkama vyrejvaj stigmata
zmenšuje se pocha vzduchu
kyslíku prudce ubývá.
chybí!
slunce dávno zašlo
kousky kvítí se drolí a sypou do očí
rvou mi vlasy
jeden za druhym
a za každej mě navíc bodnou špendlíkem
vzkaz jako na nástěnku
učí mě?
mučí?
vždyt mám v rukou klíče od cely
však jsem to já kdo m střeží
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)