Anotace: <p>Maminko, podej mi prstýnek</p> <p>Ten co jsi tiskávala v dlani</p>...
Maminko, podej mi prstýnek
Ten co jsi tiskávala v dlani
Já vím, ty sis jej schovala,
aby se neušpinil.
Po málu je v něm vzpomínek
však moje malé přání.
Své srdce prodala.