My, tanečníci bez duše
co nepoznali ctnosti
hrajeme ve tmě divadlo
kde víra láme kosti.
My, děti vína bez barvy
neznáme právo viny
sedíce spolu pod mostem
sledujem noční stíny.
Hledíme tiše na sebe,
špiníme nohy prachem
létáme denně do nebe -
- marníce léta strachem.