Svět končí Num. 1
Anotace: moje absolutní prvotina, tu sem vymyslel někdy v listopadu minulého roku a díky ní skládám básně pravidelnějc
Miloval jsem HC,
miloval jsem metal,
žádný jiný se jim nerovnal.
Alkoholu jsem neholdoval,
k drogám jsem nečichal,
holky miloval.
Na co to,
když příští rok svět končí,
proč bychom se tomu divili,
buď budem v koncích
anebo v prdeli.
(2. 10. 2011)
Komentáře (0)