"sál ve kterém se tančilo"...
štěstí co plnilo mé srdce skončilo
a i hloupé verše teď ztratily význam
ke své beznaději ano, teď se přiznám
ztratila jsem to, na čem můj svět stál
o co a proč měla prát bych se dál.
on životu mému nejen význam vzal
on s mým srdcem bezcitně vyjebal!
ať dělám co dělám
neb vše bylo pro něj
on je jen sprostý zloděj!!
nenapada už me raději nic
prez slzy totiž nevidím do vlastni duše
jdu si zapálit
a dalšího panáka z rána si nalít
09.10.2014 10:48:20 | exKlarka
A co když nevzdal?
Třeba se jen bál...
Sám sebe...
Nebo, že by Tebe?
snad jen toho, co by bylo dál.
To se ví, každý rád tančívá.
Někdo s noblesou,
druhý raději, když se nikdo nedívá,
a další podle toho kam ho jeho kroky nesou.
Dej každému, každé duši šanci,
tančit svobodně v každé chvíli.
Možná se pak potkáte v cíli,
při společném tanci. (životem)
15.08.2014 01:52:58 | carpik