Na kahánku
Anotace: Tak trochu vycerpani-
Chtěla bych
padat
z posledních
pater
vysokejch
činžáků
Dolů na zem
ode všech
starostí
trablí
a mindráků
Zavřít oči
a začít
nedýchat...
Na pár minut
vypnout
zastavit
a přestat
pospíchat
V bílejch
peřinách
tichého
spánku
Tak co,živote...
-koukám
že zas máš na kahánku-
Přečteno 558x
Tipy 6
Poslední tipující: martinaV, Dračičák, enigman, me999
Komentáře (3)
Komentujících (3)