Něco špatného
Anotace: Nemůže být pořád všechno eňo ňůňo
Ryju hubou do hlíny,
a slunce mi pálí do zad,
vzduch je celkem nevinný,
a já tak dopad -
jak pitomec.
Ryju hubou do trávy,
a kytky celkem voní,
upadl jsem ve zdraví,
jen kosti se mi drolí -
už zase.
Držkou lámu haluze,
v kmenu vidím tmu,
cítím se být ošizen,
o zářivost dnů -
do háje!
Vemte mě, sakra,
jednou do ráje -
jo, mně!!!
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: Dominik Plesr, Emmelia, Aťan, Holka z davu
Komentáře (2)
Komentujících (2)