Dým z komínů a zvláštní vůně vzduchu
na nebi slunce, co jitří mrazivosti rán
V zastávce autobusu kouřící banda kluků
a holky opodál se tiše chichotaj
Za rámě táhneš stíny starých lásek
ten pásek z magneťáku, kam jsi ho jenom dal
V kapse máš drobný, zip u bundy se zasek
do prázdna pohled sklem kamsi vyvěrá
Jak v mlýnským kole vír myšlenek se točí
z pod prstů upadaj kompromisy snů
Výdech a nádech, svět divokou je stečí
barevné vzpomínky jdou proti šedi dnů
...
Slyšíš ten hlas, co rozrazil to ticho
Cítíš tu vůni, tak tehdy voněl kraj
Hřejivé dlaně a drží Tě tak blízko
Tady to bylo...
Tvé city vzpomínaj