Anotace: ...
Ahoj, milý Vulkáne. Tahle mě teda dostala... tohle jsou přesně ty básně, u kterých člověk jen zachroptí "ano, ano, ano, to, to, to" :-D - a na víc se nezmůže. Pro mě jedna z nejkrásnějších věcí, co jsi kdy napsal :) - Chceš-li, přečti si básně mé, všeobecně takové "babské vzdechy"... Zdraví a vše dobré přeje Oslice - spolužačka z průmyslovky ;-)
04.02.2019 17:44:25 | Oslice
Já věřím v sílu slova. Snad Ti to nebude vadit, ta Tvá jsem si opsala na papír. Zůstala jsem u nich dlouho,děkuji.
27.10.2017 23:02:46 | Iva Borecká