její rty měnily se v kov
a za očima měla černou díru
To se mi líbí moc, neseděla mi tam ta "barová děva",ale jinak dobré
10.06.2012 23:06:29 | kočkopes
některé části se mi líbí moc
její rty měnily se v kov
a za očima měla černou díru....
V baru byl kdosi okraden
a neónová světla roztancovala zostuzení...
a taky konec :o)
10.06.2012 11:36:51 | hanele m.