Životopis
Anotace: prostě ze života
Sluncem politá
záda
černou kávu do nocí
"má nemá mě ráda"
co chtějí ti otroci?!
Bezprizorní
Stát! Alkohol pak první zkouška
(Políbila mě)
Státnice
O Hanču Mrkvovou bych kolo nevopřel
Státnice
Promoce
Práce
První dítě
Druhé dítě
Alena vodvedle je docela sexy
Vyhazov
Pracák
Úraz
....
někdo však něžně položil
pomněnku
na žulové
víko
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: Lacosta1, enigman, Manni3
Komentáře (1)
Komentujících (1)