~Laskominka~
~~~~~~~~~
~~L~Á~S~K~A~~
Jedna lžíce něhy
lásky plnou sklenici
místo cukru sladkou
pusu
o tom pějí slavíci.
Přidat milý úsměv
a něžné pohlazení
vždyť nad takovou
laskominku
nic lepšího není.
Každý balím do papírku
kolem vážu mašličku
pak se oba napijeme
lásky z mého hrníčku.
~~~T~O~~CH~U~T~N~Á~~~