Na co mít titulů milion
Anotace: Kam svět míří? Toť otázka.
Na co mít titulů milion,
když jsem člověkem,
co život má rád.
Na horu, dolů, dopředu, do zadu, já pevně stál.
Ač byla spousta omylů,
já postaven na vinu.
Oči plné slz dobře znám.
Utíkáme v systému,
usínáme při vínu,
co tu bude dál.
Svět má jeden směr,
kdo ví,
zda to přežijem.
Můžem se ptát.
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)