Je to síla (poctivost se vytratila)
Anotace: jedinci i společnosti - nikdy nemají dosti
Troufale čím dál víc podvádět
na tom je založen český svět
jedno je již v jakém oboru
údaje v procentech létají nahoru
pro staré pro mladé pro děti
ač o tom nemají ponětí
pastí je straženo tisíce
z podvodů stává se tradice
poctivost prohrála na celé čáře
občanům zůstanou jen smutné tváře
zcizené peníze střádají gauneři
stát tomu nahrává čas to již prověřil
Komentáře (0)