... a z vlnek vlasů po větru vodopád
na prstech kroužky z pampelišek
Nohy a tráva hrajou na mám tě rád
kopyta duní do stromových výšek
Z oblaků snáší se dešťové rekviem
na bubnech duní řev změn
V okovech touha vzpouzí se každý den
než paprsek slunce přepálí třmen
Do vřavy pocitů rozbuška hlasů
na život na smrt zápas se hraje
Činely v tandemu zmatečných časů
ve vlhkých dlaních modlitba zraje...