Anotace: I will be OK, just not now.
Tired of trying,
sick of crying.
Yes, I'm smiling,
but inside I'm dying!
So please, stop lying,
I want with you flying...
...to the end.
předposlední věta with you I am flying a pak je to OK.
21.06.2012 11:40:19 | Jan Čihoský
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?