Tolik duší utíkajících do tmy
hořících věčným ohněm
jako jediným světlem
před zhasnutím,které už nikdo nevrátí....
Nekonečno je slza na špendlíku zabodnutém v srdci
nekonečno je moře svázané sluncem
nekonečno je tíha závoje tmy schovaném v srdci
tak jako vějíř
odnesený z nocí,které nemají ráno.