~~~~~*~~~~~
*~*~*~*
O lásce píší se romány
i já mám jeden léta
rozepsaný
o jedné lásce co byla
a co už není.
Dávno je někde v zapomnění.
Já si tě aspoň vybásním.
Byl jsi,má lásko,
už nejsi.Co teď s tím?
Na polštáři vidím tvé obrysy
tak jako dávno kdysi,
kdysi,asi…
Chtěla bych lásku zase mít
jenom pro ni dýchat
jen pro ni žít,
líbat se pod jmelím i jabloní
ať se taková láska
už nemění.
Co po heřmánku zavoní
co po jahodách chutná
co po vlasech pohladí
a nikdy není smutná…
Já takovou lásku budu si přát
takovou láskou nechám
se hřát.
O takové lásce
si teď už jenom nechám zdát.
Přijde ještě?
Snad.
~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~