NADĚJE V LÁSCE
Kapka vody, padající na vyprahlou půdu.
Sluneční paprsky s nastávajícím ránem.
Maják v mlze, při silné bouři.
Krása okamžiku přirozenosti… naděje.
Myšlenky v trysku i v okamžiku.
Pocit zmaru nad prožitým.
Tlukot srdce ve víru davu.
Prosba v očích ve jménu… naděje.
Matka kojící své dítě.
Podaná ruka k tonoucímu.
Tlukot dvou srdcí v jednom rytmu.
Vyslovené přání všem… láska je naděje.
Komentáře (0)