UPŘÍMNOST
Tedy přeci… přeci jen Já.
Zodpovězená otázka, každého z nás.
Duše zahalena do roucha strachu.
Nechci… přeci jen… co když?
Ano tedy teď, kolotoč myšlenek
biograf života, jak jen se mi nechce…
Klid a mír hojí duši neodvratným.
Jiskra života… na prahu věčnosti.
Plamen života vyhasl, ukončil svou práci.
Moje vlastní věčnost, můj pátý rozměr.
Jiskra v duši sílí ve jménu darovaného,
nebo je nocí a přáním… již nikdy..
Ano.. již rozumím…
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Doradan
Komentáře (0)