ODRAZ
Hladina, rozčeřena v kruhu.
Odraz, mizící v dáli.
V pohledu do nitra
podvojnost v okamžiku existence.
Myšlenky hledající svůj cíl.
Vědomy si své vlastní důležitosti,
v kruzích nevědomosti staví své dílo.
Obraz, obhajující svou vlastní podstatu.
Srdce a rozum, rozum a srdce.
Vnitřní obraz, nás samých.
Hladina rozčeřena v kruhu.
Odraz, mizící v dáli…
Komentáře (0)