Anotace: Vím, že tato básnička rozhodně nemá dokonalý rytmus ani rým, je jednou z mých prvních. Ale já ji mám hrozně ráda protože zachycuje pocit, který mě pronásleduje celý život.
něco trochu podobného jsem měl jako malý ve snu,
snad to taky jednou zpracuju,
(mám to poznamenané)
:-)
05.12.2012 10:46:33 | Robin Marnolli
Vidíš, já jsem ji taky napsala už někdy ve čtrnácti. Asi se jedná o nějakou psychickou fázi při vývoji mozku ;-)
05.12.2012 12:52:14 | Větroplach