A jak to bylo dál...
Děkuji okamžiku
zhasínalo slunce
a v jednom sklíčku
se odrážel starý kostel
jeho věřící
a Ty
v roztrhaných džínách
a zakázanou knížkou
o lásce
psal se nejspíš nějakej
zlej rok
ale co je to vlastně zlá doba
nic
pokaždé totiž
můžeme
milovat
i nenávidět
ne vždy
kázat o krásných věcech
a Bohu
ale žít
....
stál jsi tam
a jak to bylo dál...
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)