Anotace: Jak to dopadne, když se člověk na chvíli zastaví a zamyslí u vody...:-)
U vody sedím,
pozorujíc lodě.
V myšlenkách však v dálky běžím,
k Tobě, k lásce, ke svobodě.
Je krásný den,
nemusím zde dělat nic.
Snad přemýšleti jen,
že žít znamená mnohem víc.
Všude kolem plno lidí,
pobíhají tam a zpět.
Možná, že se trošku stydí,
nepromýšlejíc vhodnost svých vět.
Jak krásné je na chvíli stát,
pozorovat dění kolem,
a v duchu se jen ptát.
Co asi je za vším tím shonem?