Anotace: na něco by měla být záruka ne 24 měsíců, ale 240let!!! a někteří by měli pochopit, že vše v životě není jen o penězích...!!!!!
je tomu tak už od dob všehomíra
své rodiče si člověk nevybírá
jediné co lze dělat, je nastavit druhou tvář
a kámen i s chlebem vrátit zpátky na oltář
Oltář, který by šel bez bázně a hany
nazvat jedním slovem Money