Vize letu
Anotace: Někdy stačí velmi málo, aby se pak hodně stalo
Tak snadno kritikou dá se krmit
jak holuby chlebem s plísní
Pošramocen něčí vizí pak lehce se to ego trýzní
Ty donucen jsi někým cizím k hledání svých nezdarů
Barva krve v úkrytu tvém zažírá se do spárů
Vracíme se v minulosti, duše myslí postaru
Dostáváš mě do varu a proč tolik kraválu?
................
Umět políbit tak úsměvem, obdaruj jím přátele
Tak rozzáří se i to nebe... bude trochu veselé
Nečekej však že se vrátí všechno dobro rychle zpět
I ti ptáci trpět musí než povede se první let
Komentáře (0)