Kam ztratila se ta vůně
tvá právě oholená tvář
občas mé srdce po ní stůně
Milá Hančí, čtu si u tebe a chci sdělit, že jsem v obdivu, jak přesně dokážeš pár verši sdělit každodennost v posunu životní zralosti, ráda jsem tě našla. A to nejen v této básni ..
20.06.2021 23:34:39 | Vivien
Jéé:-) Vy máte takové krásné kratičké a výstižné básničky :-)
30.03.2017 19:57:56 | Tvořilka Lenka