(Ne)tvor
Kupředu ženou mě vlny
Nenávisti, lásky či uznání
Hybné síly po okraj plny
Docházím k života poznání
Jsem koráb uprostřed bouře
Držící pohromadě jen silou vůle
Rytíř, co ztratil oře
Člověka ta horší půle
Jsem středem zvěrokruhu
Pán šelem
Poslední ze svého druhu
Duchem i tělem
Mám důvtip supa
Charakter dravce
Jsem hyen tlupa
I medvídek, co spí sladce
Chybami každý tvor se učí
Silnější líže si života rány
Slabší jen v koutě skučí
Bestie, ty lidem jsou pány
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Niké, Rezkaaa
Komentáře (0)